A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

22

 

 

Örömmel, tudatom Veletek, hogy megjelent az első E-könyvem amely a http://dxnbarile.hu blog oldalamról ingyenesen letölthető!

 

 

 

Remélem, találtok benne sok új és hasznos információt!  Benne részletes, linkelhető cikkekkel a DXN termékekkel kapcsolatosan, amit eddig még ilyen formában sehol nem olvashattatok. Illetve egyéb, rengeteg embert foglalkoztató, érdekes témákról is írok.

 

Nagyszerű dolog, hogy már sokan élvezitek a DXN termékek hasznát és előnyeit. Ehhez és „az Élet  nagy dolgaihoz" szeretnék még több segítséget nyújtani mindenkinek az E-könyvemmel.

 

Kellemes olvasást és hasznos időtöltést kívánok Nektek!

 

 Barile Ildikó

 

 

 

márc

8

Ünnepeltünk!

2014.03.08 - szombat

 

Várakozásomat felülmúlta  a múlt szombati  -március elsején tartott-  DXN  5.születésnapi rendezvénye, ami inkább egy  hatalmas családi  party volt, mert mindenki nagyon jól érezte magát teljesen mentes volt  más cégeknél ilyenkor megszokott stigmáktól.

Legnagyobb  örömömre most először jött el velem 12 éves lányom is, akinek figyelmét meglepő módon  egész napra le tudták  kötni az ott elhangzott kitűnő előadások, vagy inkánbb történetek.

 

Minden előadó, köztük maga Dr. Lim a DXN  alapító elnöke is  (aki személyével emelte az esemény szinvonalát)  nagy hatást gyakorolt  a Lányom jövő képére. Ez nekem is nagyon nagy bizonyosság, mert egy ilyenkorú tinédzser lányt az efféle dolgok még nem igen szokták érdeklni.

 

Emelett sok új barátot is kaptunk és örültünk egymásnak azokkal, akikkel 4 hónapja szintén együtt ünnepeltünk kint,  Malaysiában a DXN fenállásának 20. évfordulójára rendezett világra szóló nemzetközi születésnapi partiján Jó volt újra találkozni és feleleveníteni az akkori közös élményeinekt! Minden remekül sikerült és nagyon oldott hangulatban zajlott. Ha egyszóval kellene kifejezni:olyan őszinte és emberi volt.    

 

A nap végén lányom azt kérdezte: - Anya, mikor lesz ilyen  alkalom legközelebb?....Azt hiszem ez mindent elmond arról, mit tud adni már most a DXN, egy szárnyacskáit épp bontogató fiatal kislánynak. Élményt és jövőképet, a kiváló termékeken kívül pedig barátokat, és sok. sok szeretetet a DXN nagy családjától. 

 

Ime egy kép az ottani hangulatról!

 

Köszönjük Mindenkinek, de legfőképpen Dr.Limnek, aki rengeteget segített hogy hozzánk is eljusson a DXN üzenete. Boldog születésnapot DXN EUROPE!

febr

24

 

Hogy repül az idő!

Öt évvel ezelőtt ilyenkor lázasan készülődtünk a DXN első, hivatalos, magyarországi irodájának - és egyben az európai  piacának- megnyitására. Azóta Európában már 10 országban nyílt hivatalos DXN iroda. Ez óriási eredmény.

Most pedig immár az 5 éves évfordulóra készülünk, melyet  -mint akkor- most is, maga a DXN alapítója és tulajdonosa fog  megnyitni.

 

A DXN Európai víziója

 

Dato’ Dr. Lim Siow Jin

a DXN alapítója és elnöke

 

Nagy megtiszteltetés, hogy a DXN elnöke ismét Magyarországon tart előadást. Megosztja velünk vízióját a DXN Európai jövőjével kapcsolatban és mint mindig, most is beszél a ganodermáról, a DXN termékeinek fő alkotóeleméről.

 ....

 

 

 

 

 

Születésnapi rendezvény időpontja: 2014. március 1. délelőtt 11.00 óra

HelyszÍne:   Lurdy rendezvény és konferencia központ

Jegyek a DXN központi irodájában és a helyszínen válthatók 8.000.-Ft-ért

Minden kedves munkatársat, törzsvásárlót, leendő vásárlót és érdeklődőt szerettel várunk.

jan

29

 

 

Az utóbbi időkben  újból nagyon sok kérdés és kérés érkezik hozzánk  a különböző oldalainkról és  közösségi média felületekről, aminek nagyon örülünk.  Ezért   elindítottunk egy  új szolgáltatást a  blogoldalunkon.

Egy díjmentes regisztrációs lehetőséget  biztosítunk mindenki számára,  akik igénylik és  érdekli őket az egészségük.  Itt sok olyan témával kapcsolatosan  osztunk meg  hasznos információkat, amellyel segíteni szeretnénk mindazoknak, akik szeretnék   az egészségi állapotukat  és az életminőségüket javitani,illetve egyéb érdekes, személyes történeteket és terméktapasztalatokat is olvashattok hétrő-hétre. Klikk ide a regisztrációhoz!

jan

13

 

Bár  kicsit megkésve - hisz már lassan két hét  eltelt az új  esztendőből-    a  céges blogoldalunkon  rendszeresen  megjelenő   legutóbbi írásommal szeretnék  Neked segíteni  néhány hasznos tippel, hogy a 2014 -es éved  valóban  boldogabb , sikeresebb és  egészségesebb legyen mint az előző volt. Klikkelj  ide!