A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

                       Mi        Üdvözöllek!                                        

 

 

  Ha tényleg kíváncsi  lettél az „én történetem" -re, (ami valójában a Mi  történetünk) akkor kérlek dőlj hátra egy kényelmes  fotelben és olvass tovább! :-)

 

  Egy szikrázó  júniusi reggelen  kezdődött......meleg nyári hosszúhétvége, és ahogy az lenni szokott, épp elfogyott otthon a  KÁVÉNK! Igen, így nagybetűvel; (mert  nálunk  kávé a  Lavazza-nál kezdődött.... és az ehhez szokott olasz származású Férjem ennek nagyon nem örült! :-( mármint annak hogy elfogyott)

Ünnepnap lévén minden be volt zárva a környékünkön....    és hát nem igazán volt kedvem kimozdulni   a 35 fokos hőségben ,hogy  felkutatassam honnan tudnék  azonnal beszerezni egy  csomag Lavazza kávét. Hogy enyhítsek a problémán, felajánlottam neki hogy próbálja ki a - nem sokkal azelőtt-  ajándékba kapott  Ganoderma  gyógygombás instant kávét. Hát reakciót el lehet képzelni.... :-) ( egy olasznak ez felért egy  arcul csapással! )

De végül  -jobb híján- nagy nehezen mégis rávette magát, hogy az általa csak műkávénak titulált  kis zacskót   kibontsa .

 

  Amikor aztán  kitöltötte a forró vizet, megszimatolta a zacsiban lévő port,és beletöltötte a csészébe, egyik meglepetés jött a másik után.....

-nincs gomba illata! -kávé illatú! -hmm... nem is rossz....! - és még az a  tejeskávészinű  krémes mousse is ott lebegett a tetején! Teljesen úgy nézett ki, mintha most főzték volna frissen, az egyik olasz kávézóban! Már csak az izére volt  kíváncsi, de abban  sem kellett csalódnia!  Így aztán  ennek a szerencsés próbának köszönhetően,  nem maradtunk kávé nélkül azon a  hétvégén.  

 

 

  Az ünnep utáni  első reggelen természetesen első dolgom volt, hogy beszerezzem a Férjem akkori kedvenc lavazza kávéját. Gyorsan LEFŐZTEM ugye, és  felszervírozam a reggeli mellé. Férjem elégedetten emelte szájához a csészét; ekkor újabb meglepetés következett....

Mikor lenyelte az első kortyot, összeráncolta a homlokát, jelezvén valami nem stimmel.... nem ízlik a  KÁVÉ!......  és valami nagyon marta a gyomrát... ugye kitalálod mi ? Ez már az „igazi" főzött kávé volt, amiben  köztudottan magas a csersav tartalom, és ez a ganodermás kávé után azonnal érzékelhető különbség volt. Édekes módon ez azelőtt nem tűnt fel, csak most hogy pár napig nem ivott lavazza kávét.

 

  Közben- beírva az egyik keresőbe-  rákerestünk  az interneten,hogy a nagy mennyiségben fogyasztott koffeinnek milyen káros hatásai vannak ...

Hmm, mindenki maga döntse el!  De mi tovább   böngésztünk, hogy kiderítsük, mitől gyógy ez a kávé és mi is az a ganoderma egyáltalán? ( bővebben  itt.)

Később a Férjem még  tett néhány próbát a  régi, klasszikus kávéval,  de a ganodermás kávé után  már közel sem ízlett  neki  úgy, mint régen... sőt a  refluxa is visszatért tőle.

 

                    Ekkor érkezett el  a DÖNTÉS pillanata; melyik kávét  fogyasszuk ezután? 

 

 

  1) Ragaszkodjunk a régi tradícionális kávézási szokásunkhoz, annak  minden kellemetlen velejárójával (mint  gyomorégés,reflux, csersav, a szintetikus adalékok, ízfokozók miatti keserű utóíz stb.)

 

                                                       VAGY

 

  2) A kellemetlen mellékhatások nélküli, ganodermagombás - külföldön, sok helyen  wellness kávéként ismert ) gyógykávét  igyuk, ami rengeteg pozitív hatással van az emberi szervezetre amit számtalan orvosi és tudományos  kutatás igazolt már az elmúlt 30 évben.

 Ráadásul még az ár-érték arány kifejezetten kedvező volt. Ezért gyorsan

 

                                                      DÖNTÖTTÜNK!

 

 

   Ennek már  lassan 5 éve, hogy  csak a DXN  cég által  termesztett, feldolgozott, csomagolt és forgalmazott kiváló minőségű Ganodermás kávét  ( és különböző - azóta megismert- más DXN terméket) fogyasztunk, és használunk a mindennapjainkban.

 

  Mikor barátaink,ismerőseink  észrevették, hogy már nem isszunk a hagyományos kávét, érdeklődni kezdtek, kérdezősködtek, miért  ezt a fajta kávét isszuk? Elmondtuk.

Ennek az lett a következménye, hogy  közülük nagyon sokan szintén kipróbálták. Megtapasztalva a Ganoderma gomba  jótékony és  gyógyhatásait, nem volt nehéz a DXN ganodermás kávék mellett dönteniük.

Köztudott, hogy sok embernek egészségügyi problémák miatt kell lemondani a hagyományos - csersavat is tartalmazó- főzött kávéról , de a DXN Ganodermás  kávéról nem!


  Ők aztán  szintén elmondták a barátaiknak és ismerőseiknek, hogy miért  isznak  ganodermás kávét; tovább adva a jó hírt: többé  már senkinek nem kell egészségügyi problémák miatt lemondani a kávézásról és az érzésről,ami vele jár.... mert itt a megoldás: a DXN ganodermás kávé!  A továbbiakat   gondolom már kitalátad?

 

  Ma már nem csak a közeli barátok és ismerősök ismerték meg  a Ganoderma áldásos hatásait, hanem velük együtt sokan mások  is, itthon és  külföldön egyaránt. Talán te is  ismered a mondást:

 

 

              Az igazán  jó döntések mindig egy   jó kávé mellett születnek!

 

Sok sikert a jó döntéshez!

 

2013.január  Hogy miért a DXN? Hallgasd meg erről a leghitelesebb személyt, a DXN Europe vezetőjét:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on